Bajazz - Pedagoger

 

Vibeke
Vigeland
 
Den Norske
Balletthøyskole
 
Vibeke startet Bajazz i 1995. Ha undervist alle aldre ,nivåer og stiler. Underviser nå i klassisk og danselek. Er daglig leder av Bajazz.
Anja Karlsvik  Statens Balletthøyskole  Anja er utdannet på Statens og underviser i danselek, jazz og showjazz.
Marthe Haugland DNBH 

Marthe er en pedagog med lang erfaring på høyt nivå. Hun underviser på de fleste vg linjer i dans og er en ettertraktet koreograf. Hun underviser kompaniene i jazz. Marthe har vært tilknyttet Bajazz i 15 år. 

Johannes Breaker Johannes er aktiv breaker
Lotte Henriksen
 
Danselinje i USA
 
Lotte er utannet på danselinje i USA og Fagerborg Ballettlinje. Lotte har vært på Bajazz i 10 år og har lang erfaring på alle nivåer.Underviser i klassisk,lyrisk jazz og danselek.
 
Ernest Pacha 

 

Ernest er danser fra Tanzania. Bor nå i Norge og underviser en ernergisk hiphop stil. Spennede koreografier og en utrolig danseglede.
Mathias Jin Buitz Braker,house og hiphop danser, Mathias er aktiv danser og er utdannet på hiphop skole i Danmark. er ettertraktet som danser og pedagog. Aktiv danser.
Anne Golberg Stavn Den Norske Balletthøyskole
 
Anne er utdannet ved DNBH i 2008. Hun underviser i house. Hun blander stiler som soft hiphop,jazz og streetjazz. Hun er flink til å formidle kvalitetene i dansen. 
Trine Allum
 

 

Trine underviser i Jazz,La syle og Ragga. Hun har krevende klasser med mye fart og spennende koreografier. Trine har jobbet på Bajazz tidligere og er en erfaren pedagog.

Hun har også annsvar for SFO tilbudet på Bajazz.

Frida Reklev Den Norske balletthøyskole Er utdannet ved DNBH med jazz og klassisk som hoved fag.
Frida har gøyale klasser med mye variert koreografi. 
Alma Suvalic DNBH Alma er pedagog i jazz. Hun har rene tekniske klasser. Hun har Aspirant II i jazz. Er også koreograf og driver Terpsi dansestudio.
Madeleine Haslund DNBH Madeleine er udannet ved den Norske Dansehøyskole og Bårdar akademiet. Underviser i danselek og minijazz.
 Julie Bergan  Er artist. Hun synger og danser og har timene Popstars. Du kan lære og synge og danse av en av Norges kommende artister.
Susann Ulvang  DNDH  Susann er udannet ved Dansehøyskolen og går nå studier ved Circle. Hun underviser i funkjazz og minifunk. Susann ha spennende klasser, musikk og koreografier.